top of page
  • LinkedIn

Conceptontwikkeling | Concept implementatie

Conceptontwikkeling
Wil je een eigen hospitalitybedrijf starten of je huidige bedrijf verbeteren, ik ondersteun graag met de conceptontwikkeling. Dit doe ik in een aantal fases, het kan ook zijn dat je met een van de fases hulp nodig hebt, dit is ook mogelijk.
  • Een diepgaande analyse en doelgroep onderzoek
  • Bepalen van propositie en kernwaarden
  • Het ontwikkelen van een brand identitiy met een communicatieplan (on- en offline)
  • Het food & beverage assortiment
  • Het interieurontwerp, zowel functioneel (operationeel) als design
  • Een winnende marketingstrategie met een spetterend opening en pers-event
 
Concept implementatie
Heb je een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen met implementeren of ben je het overzicht kwijt. Geen probleem, ik help je van a tot z. Van het maken van de menukaarten, het aannemen van juist personeel, het (ver)-bouwen van de plek, tot het kiezen van een kassasysteem en selecteren van leveranciers. Hier kan ik je bij ondersteunen, zodat jij aan het einde een zaak hebt die 100% staat! Een goed concept houdt zich staande wanneer het ook voor het personeel duidelijk is, daarom ondersteun ik je bij het maken van operationele handboeken en geef ik personeelstraining.
Image[1].jpeg
Wil jij een goed foodplan voor je festival of evenement.
  • Foodplan maken van concept tot realisatie
  • Contacten met leveranciers, maken van afspraken
  • Aankleding
  • Logistiek, vergunningen 

WithWork. kan ook de totale organisatie van je event uit handen nemen. 
388b1138-bf07-417f-be59-027359c3620a_edi

Food & Event productie

Projectmanagement

Als Projectmanager help ik met de gebruikelijke taken zoals planning, stakeholdermanagement en het managen van tijd en budget. Voor mij is het menselijke aspect mega belangrijk. Door mijn hospitality achtergrond en open persoonlijkheid, voel ik mensen goed aan en anticipeer ik hierop, dit resulteert in een fijne samenwerking. Een samenwerking die gebaseerd is op heldere doelen, effectieve communicatie en een cultuur van openheid en respect binnen het team. 

​

Consultancy

Heb je een vraagstuk binnen de horeca, retail- of evenementenbranche waar je niet uitkomt?

Is je rendement niet goed, je personeelsinzet te hoog,  wil je een andere doelgroep bereiken of wil je de zaak een nieuw leven inblazen? Of wil je als bedrijf beter voor je medewerkers zorgen door middel van het aanbieden van koffie, lunch of banquetingservice. Ik help graag met het vinden van de juiste oplossing. 

Een momentje sparren of een frisse blik op een uitdaging binnen jouw organisatie.

Image.jpeg

© 2024 by Lisa de With. Powered and secured by Wix

bottom of page